Стойка Кръстева и Николай Иванчев наградиха призьорите в конкурс за ученическо есе

13.03.2022 17:22

Днес в Пресклуба на БТА в Плевен председателят на Фондация „Спортен Плевен“ Николай Иванчев и олимпийската шампионка по бокс от Токио 2020 Стойка Кръстева  връчиха наградите на победителите от конкурса за ученическо есе на тема „Спортът – възпитател на всички поколения“.

Тримата ученици, заслужили грамоти и парични награди са: Ивана Георгиева – от Спортно училище „Георги Бенковски“ – Плевен – първо място, Касандра Радославова от ПГ по мениджмънт и хранителни технологии – Плевен – второ място и Марин Костов от СУ „Иван Вазов“ – Плевен – трето място.

Продължавайте напред! Съветвам ви да спортувате, защото спортът възпитава много качества у човека. Това пожела на наградените и множеството ученици от област Плевен, участвали в конкурса,  олимпийската шампионка.

Тя  призова присъстващите с думите: “Нека да се борим, България да бъде едно много по-добро място за живеене, както в спорта, така и във всички останали сфери!“

„Дерзайте и не се спирайте пред нищо! Животът е пълен с трудности, но трябва да намираме начини да ги преодоляваме!“, обърна се и председателят на Фондация „Спортен Плевен“  Николай Иванчев към участниците в конкурса.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: