Времето остава студено до четвъртък. Ще превалява слаб сняг!

08.03.2022 7:43

Днес ще преобладава облачно време. На много места в западната половина на Дунавската равнина около и след обед облачността временно ще се разкъса и намалее, а в централните части ще превалява слаб сняг. Ще духа до умерен вятър от северозапад. Минималната температура ще бъде около и малко под 0°. Максималната температура ще е между 3° и 5°.

Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна.

Над западните и централни части на Стара планина времето ще бъде облачно с валежи от сняг, повече в централните части. Ще духа умерен вятър от запад, а по високите и открити части – от север. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 0°, а на 2000 м ще е около -7°.

В сряда ще остане предимно облачно. В крайните северозападни райони облачността временно ще намалява. На повечето места ще има слаби валежи от сняг. Ще духа умерен вятър от северозапад-север. Минималната температура ще бъде между -3° и 0°. Максималната температура ще е между 3° и 6°.

Атмосферното налягане ще се повиши.

Над западните и централни части на Стара планина времето ще остане облачно с валежи от сняг. Ще духа умерен вятър от северозапад-запад. Максималната температура на 1200 м ще остане около 0°, а на 2000 м ще е около -9°.

Информация – НИМХ Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: