Клиентите на „Топлофикация Плевен“ имат възможност да получават фактурите си в електронен формат

01.03.2022 13:48

„Топлофикация Плевен“ предлага възможността клиентите да се откажат от получаване на хартиена фактура и да се регистрират за услугата „Електронна фактура”. Освен удобството, това е начин да се допринесе за опазването на околната среда. За целта е необходимо е да попълнят и изпратят заявление. Формулярът може да бъде изтеглен от сайта на дружеството (https://www.toplo-pleven.com), в раздел Е-Фактура. Подаването на заявление става в Клиентския център на „Топлофикация Плевен“ или на имейл адрес – [email protected]. Предвид епидемичната обстановка в страната заради COVID 19 от предприятието препоръчват на техните клиенти да изберат онлайн формата на услугите им.

От „Топлофикация Плевен“ споделиха, че наблюдават интерес от клиентите към електронния начин за получаване на фактурите. „Потребителите оценяват предимствата на Е-Фактура – бързина, сигурност, удобство, лесен достъп и защита на личните данни. Чрез въвеждането на тази услуга, ние правим клиентите си съпричастни за намаляването на изсичането на дървета за целите на производството на хартия и по този начин те подпомагат екологичния баланс.“, обясниха от предприятието.

„С Е-Фактура клиентите ни имат пълна история и прегледност на документите в системата. Веднага след излизане на фактурата, клиентите са уведомявани с имейл съобщение на посочена от тях електронна поща. В текста на всеки получен имейл се съдържа линк, на който потребителят следва да потвърди получаването й. За удобство на клиентите, електронната фактура е в PDF формат, а в отделен прикачен файл има подробна справочна информация, касаеща данните за отчетен период.“, разясниха от дружеството.

„Електронната фактура е официален финансов документ, в който са отразени всички необходими данни и цялата информация, която получават и хората на хартиена фактура. С въвеждането на Е-Фактура се следва стратегията на „Топлофикация Плевен“ за повишаване на качеството на обслужване и модернизацията на клиентските услуги.“, заявиха от предприятието. „Все повече клиенти на Дружеството се възползват и от възможността за онлайн плащане на задължения. Това става чрез системите Е-Pay и по банков път.“, споделиха още от „Топлофикация Плевен“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: