МОН оцени ДГ „Гергана“ като Иновативна детска градина!

28.02.2022 12:19

МОН оцени ДГ „Гергана“ като Иновативна детска градина с проектното й участие „Арт-клуб Слънчеви чудеса“ в Национална програма „Успяваме заедно“.

Водени от принципите на Хуманната педагогика, създадохме АРТ-КЛУБ „СЛЪНЧЕВИ ЧУДЕСА“, в който децата да имат възможност за разнообразни дейности, според собствените интереси и способности, и да се възползват в пълна степен от правото на свободен избор.

С безвъзмездното съдействие на Радостин Ангелов, Управител на „Милкана“ ООД, под покрива на детската градина сътворихме едно „чудно“ място, в което да се разнообразят скучаещите, да се адаптират най-малките, да се откроят талантите на по-големите. Едно място за откриване на чудеса, съвместно с родители, учители и помощник-възпитатели, разказват за Плевен за Плевен от ДГ „Гергана“.

Поредно признание за високо качество и прогресивни възгледи след високата оценка от Държавна агенция за закрила на детето, отличила ДГ „Гергана“ с почетния знак „Аз гарантирам щастливо детство“ през 2019г. в конкурсната категория „Успешна промяна“ за принос в грижата за децата и за дейности и инициативи, допринасящи за създаването на условия за тяхното пълноценно развитие.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: