Професионална дискусия за комуникацията с пациенти и ползата от ваксинацията срещу COVID-19 ще се проведе в Медицинския университет

18.02.2022 14:31

На 19-ти февруари от  10:00 ч., в голямата зала на Медицински университет-Плевен, ет. 2, ще се проведе професионална дискусия за комуникацията с пациенти и ползата от ваксинацията срещу COVID-19. Събитието ще бъде открито от проф. Добромир Димитров, ректор на Медицински университет-Плевен. Дискусията е за специалисти в доболничната помощ, служители на РЗИ-Плевен, студенти и преподаватели от МУ-Плевен.Модератори ще бъдат проф. Радостина Александрова, вирусолог от БАН, Младен Владимиров, психолог-консултант, доц. Милена Карчева, ръководител на катедра в МУ-Плевен.

Инициативата е част от национална програма, която ще се осъществява във всички 28 области на страната. Организира се от фондация „Астра Форум“, съвместно с националните представителства на СЗО и Уницеф за България и със съдействието на  Министерство на здравеопазването и Българския лекарски съюз.

В Плевен дискусията се реализира заедно с регионалната здравна инспекция в града и Медицински университет-Плевен. Гости на събитието ще бъдат д-р Илиян Минчев, директор на РЗИ-Плевен, д-р Росица Милчева, директор на РЗИ-Ловеч, служители на Областна администрация-Плевен, както и на Представителството на Европейската комисия в България.

Това информират от Пресцентър на МУ Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: