Златни медали и международно признание за таланта на децата от арт школа „Колорит“

17.02.2022 15:32

Дванадесет деца от арт школа „Колорит“ – Плевен получиха престижната награда „Златен виртуален медал“ , придружен със Сертификат за постижение  от най-мащабния онлайн конкурс в света за детска творчество „CHARUMELA 2022” в Бангладеш, научихме от Майя Ананиева, ръководител на плевенската школа.

Творбите на  хиляди деца от цял свят се оценяват от Международно жури, съставено от изявени художници от 16 страни. Международната арт платформа дава достъп за участие по време на пандемията на децата и младежите от цял свят, като ги стимулира да развиват своя талант, въображение и мечти.

Плевенските деца се представят с живописни творби, изпълнени в различни техники и с различна тематика. Носителите на „Златен виртуален медал“ и „Сертификат за постижение“ са: Ева Панкова – 4г, Гергана Иванова – 5г., Велина Данова – 6г.Ивайла Петкова -6г., Боримир Лазаров -6г., Патрисия Василева – 7г., Радослав Гарев – 8г. Дарин Димитров – 9г., Алекса Димитрова – 10г. Антония Христова -10г.София Младенова . 12г. и Христо Спасов – 14г.

Организатор на международния форум е „Charumela Art School“ – Бангладеш  с подкрепата на „Международен Арт Комитет“. Творбите на децата са публикувани на сайта на конкурса и вдъхновяват за творчество.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: