40 семейства в община Долни Дъбник получиха продукти от първа необходимост, осигурени от депутатите Валери Лачовски и Десислава Трифонова

09.02.2022 9:59

Продукти от първа необходимост дариха в понеделник народните представители от 15 МИР Плевен Валери Лачовски и Десислава Трифонова на изпаднали в крайна нужда 40 семейства от община Долни Дъбник. Дарението е осигурено с лични средства на депутатите от коалиция ГЕРБ-СДС, като част от продуктите са предадени директно на семействата, а другите –  на кметовете на населени места в общината.

„Кризата с цените на тока и рекордната инфлация води хората от най-уязвимите групи до избора или да гладуват, или да си платят сметките. Наш дълг е в тези тъмни времена да помагаме с каквото можем на изпадналите в беда. Преди всичко сме хора и не можем да седим и да гледаме безучастно.“, коментираха Валери Лачовски и Десислава Трифонова.

Организацията по дарението е направена от местната структура на ГЕРБ в община Долни Дъбник, която според депутатите в момента се развива и работи активно за търсене на решения на проблемите на гражданите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: