Майя Ананиева и децата от арт школа „Колорит“ получиха поздравително писмо от президента Румен Радев

07.02.2022 15:55

Ръководителят на арт школа „Колорит“ Майя Ананиева и  талантливите деца от школата получиха поздравително писмо от президента на Република България Румен Радев. В писмото Президентът благодари  за споделени ценности и разбиране за обединяващата и извисяваща сила на изкуството  и отправя своите поздравления и пожелания към ръководителя на школата и малките художници от „Колорит“.

“Приемете моите поздравления за Вашите творчески постижения! В продължение на три десетилетия арт школа „Колорит“ се утвърди като притегателен център  за талантливите малки художници от Плевен. Многобройните награди и отличия, спечелени през годините са признание за огромния талант на българските деца и Вашите усилия, за всеотдайността, с която ги насърчавате да развиват своите художествени дарби и потенциал. Желая Ви здраве, вдъхновение и нови впечатляващи успехи през 2022 година.“, се казва в писмото.

Майя Ананиева сподели, че за нея и децата от арт школа „Колорит“ поздравителното писмо от президента Румен Радев  е огромна чест, признание, насърчение и  вдъхновение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: