Betano бонуси за залог на най-добрите 10 отбора от Висшата лига

31.01.2022 11:49

В последните 4 сезона, ние имаме привилегията да се насладим на великите битки между Сити и Ливърпул. Едва ли скоро ще можем да видим толкова силни отбори. Експертите от Бетано бг обявиха своята класация за 10-те най-силни отбора в историята на Висшата лига, подредени на база спечелени точки за един сезон. За феновете на спортните залози, букмейкъра дава възможност за залог със специални betano бонуси, които са чудесна възможност за добри печалби. Важно е да уточним, че от настоящата кампания, Сити има много сериозен шанс да разбие това подреждане в края на месец май.

  1. Манчестър Юнайтед от сезон 2008/09 – 90 точки и 1-во място

През този сезон „червените дяволи“ изравниха рекордна на Ливърпул от 18 титли. Те го направиха и по най-шампионския начин, печелейки 16 от мачовете си с един гол разлика. От споменатите срещи, цели 10 завършиха при резултат 1:0. Едвин ван дер Сар също имаше съществена заслуга. Легендарния страж не допусна гол в 14 поредни мача.

  1. Арсенал от сезон 2003/04 – 90 точки и 1-во място

Точно така, „непобедимите“ са едва на 9-та позиция. Това постижение едва ли някога ще бъде подобрено, поне не и според коефициентите на Бетано. И все пак, в онзи сезон „топчиите“ направиха 6 загуби в различните турнир.

  1. Челси от сезон 2005/06 – 91 точки и първо място

Вторият сезон на Жозе Моутиньо на „Стамфорд бридж“ стартира с 20 победи в първите 22 мача. След като подсигуриха титлата в пряк сблъсък срещу Ман Юнайтед, „сините“ загубиха последните си два мача.

  1. Манчестър Юнайтед от сезон 1999/00 – 91 точки и първа позиция

Какво следва след требъл? Може би, Алекс Фъргюсън и компания трябваше да завоюват 4 купи. След загуба от Васко да Гама в световното клубно, те трябваше да се задоволят „само“ с титла, дошла при 18 чисти точки преднина.

  1. Челси от сезон 2016/17 – 93 точки и първо място

Антонио Конте не просто дебютира с титла, но и го направи с 6-тото най-добро постижение в историята. За негово съжаление, дебютът му в Тотнъм изобщо няма да бъде толкова успешен. Според коефициентите и Betano бонуса, „шпорите“ едва ли ще успеят да се доберат и до топ 4.

В предходния сезон, Челси бе завършил на 10-та позиция, а феновете се бяха настроили за битка между Моуриньо и Гуардиола. Конте стартира със загуба 3:0 от Арсенал през септември, която го накара да смени игровата постройка и да започне да разчита на трима защитници. Резултатът? – 13 поредни победи без допуснат гол.

  1. Челси от сезон 2004/05 – 95 точки и първо място

Ето и няколко статистики от дебюта на Жозе в Англия – 25 чисти мрежи и общо 15 допуснати гола; 11 победи с 1:0 и само една загуба.

Лондончани бяха убийствено ефективни. Те взеха 20 точки в първите 20 мача, въпреки че вкарваха само по един гол на мач. Освен това, те спечелиха с 4:0 или 4:1 в 7 различни случая.

  1. Ливърпул от сезон 2018/19 – 97 точки и второ място

Дори и най-големите им врагове не са очаквали да загубят титлата с толкова точки. „Червените“ финишираха на 2-ра позиция, въпреки, че подобриха най-доброто постижение на Манчестър Юнайтед за сезон с цели 8 точки. Невероятното им постижение се базира на солидната защита, подкрепена от новите придобивки – Алисон и Върджил ван Дайк. Мо Салах, Садио Мане и Боби Фирмино пък реализираха общо 56 гола само във Висшата лига.

  1. Манчестър Сити от сезон 2018/19 – 98 точки и първо място

Те загубиха цели 4 мача през сезона, но въпреки това успяха да се преборят с Ливърпул, който бе категоричен фаворит на Betano по Коледа. Цели 8 играча вкараха над 5 гола в първенството, водени от Серхио Агуеро с 21. А залагащите, които са използвали betano бонус кода си със сигурност са останали доволни.

  1. Ливърпул от сезон 2019/20 – 99 точки и първо място

Първа титла от 30 години насам. Единственото, което можеше да спре машината на Клоп бе глобалната пандемия. Все пак, първенството бе подновено, а Ливърпул вече беше почти сигурен шампион с коефициент под 1.10 в сайта на Betano bg.

  1. Манчестър Сити от сезон 2017/18 – 100 точки и първо място

Те смазаха 11 рекорда по пътя към титлата: най-много точки, най-голяма точкова преднина, най-рано спечелена титла, най-добра голова разлика, най-много поредни победи, най-много победи в гостувания, най-високо средно владение на топката и най-много подавания. Шапки долу пред Пеп, който грабна и най-много награди за мениджър на месеца.

Някои от тези рекорди бяха толкова стари, че Бетано изобщо не виждаше шанс някога да бъдат подобрени. И все пак, битката между Гуардиола и Клоп ще продължи поне още един сезон. С нетърпение очакваме да видим какво още могат да ни предложат тези две легенди.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: