Какви мъжки екипи трябва да са част от базовия гардероб

24.01.2022 9:19

Каквито и да са модните тенденции, за един спортен мъжки или дамски екип винаги ще се намери подходящо време и място за обличане. Той се е превърнал в задължителна част от гардероба на мъже и жени и е добре да присъства към стайлинга ви. И макар с такъв анцуг да не може да се ходи навсякъде, функционалността му е безспорна. Не е нужно да сте фитнес маниаци или спортни натури, за да имате такъв вид облекло в гардероба си, въпреки че в началото се е предпочитал именно от спортуващи хора. Преди дори за всеки отделен спорт е имало специален вид екипировка, която да е максимално удобна. С годините този вид комплекти са навлезли в ежедневието на хората заради универсалността и практичността им.

Мъжки спортни екипи

Какви модели са актуални този сезон

Разнообразието от модели и различни дизайни е налично през цялата година. За всеки сезон има много варианти, които са актуални и интересни, и си заслужават да купите. В магазините втора ръка също можете да намерите различни марки на топ цени, а някои дори с етикет. В класацията най-модерни мъжки екипи за сезона са:

  • комплект с горнище без цип – много интересни и актуални модели, които са спортно-елегантни и можете да ги комбинирате с маратонки или кецове. Долнищата с джобове отстрани също са на мода. За студените месеци се предлагат ватирани варианти, за да се предпазвате по-добре от студа;
  • долнище с ластик на крачолите и горнище с цип – това са по-спортните мъжки екипи, които са предпочитани този сезон. 
  • комплекти от три части – тук има две разновидности: панталон, блуза и елек, както и долнище, горнище с дълъг ръкав и тениска. И двата вида са много актуални, като тези в комплект с елек са най-популярни напоследък. Много стилни и доста екстравагантни модели можете да намерите в тези варианти. 

Кога са уместни за носене

Перфектният мъжки екип може да се носи на много места и по различни поводи. Няма как обаче да се облече на официални срещи, както и на тържества. За почти всички останали случаи е подходящ. Важното е да е правилно избран размерът според ръста и структурата на тялото, както и цветовете да са съобразени с това кое ви отива и харесвате. Най-подходящи са за ежедневна употреба. Можете да намерите много мъжки екипи втора употреба в магазините second hand, както и други интересни находки, с които да разширите гардероба си.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: