Рапъри разказват за любовта си към Плевен и нощния живот в песен /видео/

20.01.2022 14:35

Три момчета направиха рапър-парче, в което пеят за любимия си град Плевен и за живота – такъв, какъвто те го виждат. Кои са те: Иван Цачев по прякор Сланината! Занимава се от 3 години с музика и от 10 години с бийтбокс. Шампион е на България по бийтбокс за 2018 година и вицешампион на Балканският полуостров. Учи ел.и компютърна музика и освен с бийтбокса и песните се занимава със звукообработка. Има зад гърба си песен с Дим4оу и авторски албум.

Кокича ОСВ и Лъкича са две новоизгряващи звезди в Плевен от рап бранша. Може би в момента двете най-горещи лица на плевенската музика. Те правят музика от близо 3 години – не само рап, а и регетон, дрил, ум-бап и трап. Кокича е студент по киноизкуство, а Лъкича – бъдещ рехабилитатор.

Мечтата на рапърите е да направят хип-хоп музиката в града по-популярна, защото, според тях, времето на Спенс мина и е време за нещо ново! Бръмчим е последния им проект. Той цели да отрази живота на младите плевенчани и нощния живот в Плевен. Клипът е сниман от Никола Александров – Скрайд, а цялата останала продукция е тяхно дело – от инструментала до текста и обработката.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: