Над 20 000 лв. събра кампанията „Мото Коледа“ в Плевен

09.01.2022 17:42

20 223 лева е сумата, събрана в рамките на благотворителната кампания „Мото Коледа“, която се проведе за десета година в Плевен. Това обявено по време на живо излъчване на фейсбук страницата на инициативата. Парите са събрани чрез дарителските кутии, от коледния базар и в деня на мото шествието, с което бе поставен финал на кампанията за 2021 година. Отделно представители на местния бизнес са подпомогнали инициатива, предоставяйки рекламни материали, продукти, дарени на Дом „Майка и дете“, както и за торбичките с коледни лакомства за децата на Плевен, които посрещнаха мотористите на площад „Възраждане“ на 25 декември.

Организаторите на благородната инициатива отчитат десетото юбилейно издание като много успешно и се надяват тази година сумата да е в пъти по-голяма.

Ще припомним, че каузата на кампания „Мото Коледа“ е да се съберат средства за лечение и рехабилитация на деца. Предложения за това кои деца да бъдат подпомогнати вече се събрат чрез страницата на инициативата във фейсбук – https://www.facebook.com/MotoKoledaPleven.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: