Млада жена се нуждае от средства за лечение! Да й помогнем!

27.12.2021 11:48

С призив да помогнем за набирането на средства за лечението й към „Плевен за Плевен“ се обърна Стела Лазарова. Тя е на 35 години и е с диагноза рядко заболяване, „непризнато и неглижирано не само в България, а и в много други страни“. Именно затова възможностите за лечение са силно ограничени.

Стела страда от периневрални кисти на Тарлов – изключително болезнено състояние, което води до тежка инвалидизация.

„Имам консултация с чуждестранен неврохирург, един от четиримата в света, които оперират успешно такива кисти и предложена оферта на стойност 49 900 евро. Както е ясно това е непосилна сума за мен и стартирах дарителска кампания „ШАНС ЗА СТЕЛА“. Имам страница във фейсбук с името на каузата и Благотворителен базар „ШАНС ЗА СТЕЛА“. Стартира и кампанията ми в DMS. В страницата си съм качила всички медицински документи, които да легитимират цялата кампания, за да се избегнат всякакви съмнения“, разказва Стела.

Ето и линк към страницата й ТУК.

„Моята надежда е историята ми да достигне до много хора, които да ме подкрепят с 1 или 2 лв. Така хем аз ще събера сумата, която ми е необходима, хем на никой няма да му натежи, че е дарил. Но за целта трябва да се споделя с огромен брой хора“, добавя младата жена.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: