Рисунка на талантливо плевенско дете отново e коледен поздрав от Общински съвет – Плевен

20.12.2021 12:18

Рисунка на талантливо плевенско дете отново ще бъде поздрав за предстоящите коледни и новогодишни празници от името на председателя на Общински съвет – Плевен, Мартин Митев. Картината „Зимна приказка“ е на 10-годишната Алекса Владиславова Димитрова и в следващите дни ще бъде изпратена с празнично послание до стотици адреси в Плевен и страната.


10-годишната Алекса е от Плевен, възпитаник е на арт школа „Колорит“ с ръководител художничката Майя Ананиева. „Щастлив съм от партньорството и приятелството ни арт школа „Колорит“, с г-жа Ананиева и с децата в школата. Традицията творба на талантливо плевенско дете да бъде коледен поздрав от Общинския съвет започнахме точно преди една година. Радвам се, че имаме възможност да я продължим и тази. От сърце благодаря на Алекса за хубавата рисунка, която носи толкова много настроение. Няма по-хубав и искрен поздрав за предстоящите празниците от този на дете“, сподели Мартин Митев.
Рисунката на Алекса ще бъде изпратена като електронна картичка до институции на местно и национално ниво, организации и партньори на Общинския съвет с посланието за благословена Коледа и щастлива нова 2022 година! „Нека тя бъде изпълнена с чисти помисли и добри дела! Здраве и благополучие във всеки дом!“, пожелава Мартин Митев.
В знак на благодарност от Общински съвет – Плевен са подготвили и малък подарък за малката художничка – материали за рисуване и лакомства. Това информират от Пресцентър на ОбС – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: