Дарителски кампании се провеждат във ВВВУ „Георги Бенковски“

20.12.2021 8:35

Коледно-новогодишната дарителска кампания „Не сте забравени“ е насочена към членовете на военно-родолюбивите организации от Плевен. Това информира Валя Минкова от пресцентъра на висшето училище.

„Не сте забравени“ е инициирана от ВВВУ „Георги Бенковски“. Партньори са  военно формирование 48670.с командир майор Доброслав Добрев, фирма „Арте“ ООД с управител Юлиян Гецов , Регионален  център за подкрепа на процеса  на приобщаващото образование  с директор Силвия Николова и главен експерт Ралица Лазарова- Военен клуб-Плевен.

Шестима ветерани от войните, живеещи в различни селища на Плевенска област, 24 члена на Дружество „Военноинвалид“ и  20 члена на Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в първия ден от Коледните празници – Игнажден, 20 декември, от 10 часа във Военен клуб Плевен ще получат  подаръчни пакети с трайни хранителни продукти и специално изработени картички от децата от Ресурсния център.

ВВВУ „Георги Бенковски“ се включи и в благотворителната инициатива за децата от SOS Детски селища България  „Една картичка-една усмивка“ на SOS Детски селища България  с Национален изпълнителен директор Валерия Георгиева и Таня Досева – управител на „Такрида“ ЕООД.

Участваме и в две кампании за набиране на средства за  лечение на малката Симона Барсанова и капитан Здравко Димов, подчерта Минкова.

Курсантите се включиха и в кампанията „Мото Коледа“ на плевенските рокери.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: