Две нови сгради в Плевен се присъединиха към централното топлоподаване

15.12.2021 8:55

Инж.Йордан Василев, Топлофикация Плевен: 1 радиатор струва 300 лева и издържа 30 години, а 1 качествен климатик е поне 2000 лв. и не мисля, че можем да разчитаме на него 30 години.

През месец ноември две нови сгради се присъединиха към централното топлоснабдяване, започвайки да използват услугите отопление и битова гореща вода на „Топлофикация“ – Плевен.

„В началото на отоплителния сезон се сдобихме с 32 нови клиента, защото убедихме хората, които инвестират в нови жилища, че централното отопление е най-изгодният метод за отопление. 1 радиатор струва 300 лева и издържа 30 години, а 1 качествен климатик е поне 2000 лв. и не мисля, че можем да разчитаме на него 30 години.“, каза изпълнителният директор на Топлофикация – Плевен инж. Йордан Василев.

Той добави, че чрез целогодишни информационни кампании, както и с особено внимание в поддръжката на съоръженията, се надяват да убедят повече клиенти да използват техните услуги.

За да привлекат клиенти, от Топлофикация Плевен предлагат отстъпка в размер на 3% от сметката за парно на всеки клиент, който заплаща фактурите си в срок.

Освен това клиентите на Топлофикация Плевен, които използват топлинна енергия за битови нужди и нямат повече от 2 неплатени фактури или съдебни и присъдени задължения се ползват от пределна цена за битово гореща вода за всеки потребен и отчетен кубик.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: