Плевенският фармацевт Светлозар Христов -Заро представя ,,Празнична наздравица“

14.12.2021 10:32

Третата си песен във фолклорен стил пуска младият изпълнител Светлозар Христов – Заро. Премиерата на „Празнична наздравица” премина успешно в ефира на „Планета фолк” и в YouTube канала на певеца. Песента ще се върти и по „Фен фолк ТВ”, които също ще бъдат партьори на Заро. Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”.

Предишните му две парчета бяха харесани и от телевизиите, и от публиката, и го насърчиха да продължи с фолклорните експерименти.

Музиката и аранжимента на „Празнична наздравица” са доверени отново на прекрасния виртуоз Ангел Евтимов. Текстът е на самия изпълнител заедно с Пейо Пеев. По видеото са работили професионалистите от студио „Авеникс” в лицето на Радо и Диан. Хореографията пък е на танцов състав „Веселяци”от Плевен, с които Заро работи отдавна.
Видеото към песента е заснето във винен и спа комплекс „Старосел”
Залагам много на тази песен. Направихме я с много любов, желание и смятам, че тя може да се превърне в новата „Бяла роза”. Усетих песента и цялата музика още, когато получих демото. Исках текстът да е празничен, но да става за всякакъв повод и мисля, че се получиха доста добре нещата. Надявам се и хората да усетят песента и смисъла от нея така, както го усещам аз, споделя Светлозар Христов – Заро.


Пожелавам едни светли празници с много наздравици ,музика и настроение, с приятели и песни и спомени чудесни.

Може да гледате ,,Празнична наздравица“ в ефира на ,,Планета фолк“ в официалния канал на изпълнителя както и в коледното издание на телевизия 7/8 ТВ .

Линк към песента :
https://youtu.be/bbV8SL1mfYo

#тагове:

НАЙ-НОВИ: