Неограничен достъп и мегабайти към iZZI заедно с таблет Lenovo Tab M8 от Теленор

13.12.2021 15:02

Теленор предлага на всички свои клиенти план Интернет+ 16,99 с неограничен достъп до образователната платформа iZZI в комплект с функционалния таблет LENOVO Tab M8 на обща цена от 19,98 лв./месец с двугодишен договор.  С този абонаментен план клиентите получават и неограничени мегабайти към образователната платформа iZZI, 20 000 национални мегабайта, и 6 100 роуминг мегабайта в зона ЕС.

В дигиталната образователна платформа могат да бъдат открити учебни ресурси и материали за ученици от 1. до 7. клас на издателствата Клет България, Булвест и Анубис. Тя разкрива нови възможности пред модерното, технологично ориентирано образование, чрез интерактивни ресурси, видеа и специално пригоден и адаптиран към възрастта на учениците материал.

План Интернет+ 16,99 дава възможност и за безплатен абонамент за целия срок на договора на една от две ценни за родителите услуги – Онлайн защита” и ”Родителски контрол”. “Онлайн защита” работи както в мрежата на Теленор, така и в други wi-fi мрежи. С нея устройството ви е защитено от различни зловредни и шпионски софтуери, троянски кон, фишинги и други онлайн опасности.

“Родителски контрол” дава възможност за безопасен и ненатрапчив мониторинг и контрол върху устройството на детето. Тя позволява осигуряването на определено фокус време, ограничаване достъпа до Интернет, както и точна локация на детето, за да бъде родителят винаги информиран какво се случва с него и къде се намира то.

Повече за това и други предложения на Теленор, можете да откриете на сайта на оператора, както и във всеки от физическите магазини в цялата страна. 

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: