Споделени коледни вълшебства в Гулянци

13.12.2021 16:15

Община Гулянци, НЧ „П. Р. Славейков“, Центърът за обществена подкрепа, ДГ „Незабравка“ и СУ „Христо Смирненски“ канят всички жители и гости на град Гулянци да се включат в празничните дни „Споделени коледни вълшебства“ на 20, 21 и 22 декември, от 10:00 до 12:00 часа, под голямата елха в центъра на града.

По инициатива на ЦОП гр. Гулянци във всеки от трите дни ще бъде подреден базар с ръчно изработени сувенири, картички, коледна украса и др. В базара ще се включат и колективите на училището и детската градина. Гражданите, които желаят да изложат свои творения също могат да участват. Необходимо е единствено да заявят желанието си в Общината на тел: 0878711392 или e-mail: [email protected], до 17.12.2021 г.

Празнично настроение на площада в трите дни ще създават самодейците при НЧ „П. Р. Славейков“ гр. Гулянци, Духовият оркестър при СУ „Хр. Смирненски“ гр. Гулянци и малчуганите от ДГ „Незабравка“.

Да загърбим грижите на ежедневието в тези празнични дни и заедно да споделим коледните вълшебства – да посрещнем коледари, да подарим усмивка и надежда, да пеем и танцуваме с чистата детска радост, заедно да направим тази Коледа вълшебна!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: