„Топлофикация Плевен“ предоставя възможност за разсрочено плащане на стари задължения за парното и топлата вода

09.12.2021 14:10

SAMSUNG CAMERA PICTURES

„За клиентите, които имат натрупани стари задължения към „Топлофикация Плевен“ предоставяме възможност за сключване на договор за разсрочено плащане. В договора трябва да се посочи срокът за погасяване на задължението, разпределено на равни месечни вноски. Периодът на разсрочване е не повече от 12 месеца, като първоначалната вноска е в размер на 30% от дължимото към топлофикационното дружество“, напомнят от „Топлофикация Плевен“.

Със споразумението за разсрочено плащане клиентът поема ангажимент да погасява редовно текущите си сметки едновременно с вноската за натрупаните стари задължения. При наличие на подписан договор за разсрочено плащане, за периода му се спира начисляването на лихва върху сумата за предишния период“, заявяват от предприятието.

От „Топлофикация Плевен“ посочиха, че с тази възможност  целят да облекчат клиентите особено по време на извънредната епидемична обстановка в страната заради COVID 19. „Като социално-отговорно предприятие ние се стараем да помогнем на потребителите, които са изпитвали временни затруднения при плащането на дължимите суми в срок. Все по-голяма част от клиентите вече се възползват от възможността за разсрочено плащане“, добавят от плевенската топлоцентрала.

„На сайта на топлофикационното дружество, посредством потребителския си номер, всеки клиент може да се информира за стойността на общото си задължение“, посочват от централата.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: