Малчуганите от детската градина в Каменец бяха зарадвани с очакван подарък

09.12.2021 8:31

Децата от филиала на ДГ „Вълшебен свят“ в село Каменец, община Пордим са получили чисто нов плазмен телевизор, научихме от Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България. Той, заедно с кмета на общината, Детелин Василев е връчил новата придобивка за нуждите на градината.

Благодаря на Катя Димитрова, председател на Общинския съвет в Пордим, която осигури лакомства за малчуганите в детското заведение, добави Михайлов.

Директорката на детската градина, Венета Даганова е благодарила за направеното дарение от името на персонала и децата и е споделила, че тази подкрепа е навременна и дава възможност на децата да бъдат прожектирани детски филмчета с научна цел.

Благородния жест е в изпълнение на договор за дарение между Националното сдружение на сираците в България с „Техномаркет България“ за удовлетворяване нуждите на социални центрове и учебни заведения в страната. Благодарим за прекрасната възможност и подкрепа на ръководството на „Техномаркет България“, добави Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: