Коледен апел: Учители пеят, за да помогнат на свои ученици /видео/

09.12.2021 12:21

С нестандартен призив учители от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим и председателят на Националното сдружение на сираците в България, Слави Михайлов, са решиули да помогнат на свои ученици. Педагозите пеят и чрез музикален клип се обръщат към хора с големи сърца да дарят, за да е по-богата коледната трапеза на близо 70 деца от 23 бедни семейства.

„Всеки човек носи доброта в сърцето си, нека помогнем Коледа тази година да е по-щастлива за тези семейства в нужда“, призовава Михйалов.

Коледен апел, чрез силата на българската народна песен отправят учителите Петя Тодорова, Християн Ангелов Красимир Калинков и директорката на училището Емилия Василева. Специално за благородната инициатива педагозите са направили видео клип с музикалното изпълнение на народната песен „Море пиле“. Те призовават да помогнем и направим наближаващите Коледни празници истински за децата от семейства в риск.

Събират се трайни хранителни продукти, които ще бъдат раздадени в дните преди Коледа на децата. Всеки, който желае да помогне с хранителни продукти може да се свърже с училището в град Пордим или Слави Михайлов на тел.: 0877822685, уточняват инициаторите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: