Община ЛЕВСКИ и МКБППМН-Левски обявяват конкурс за най-красива външна коледна украса

01.12.2021 10:18

Целта на конкурса е да направим родното си място по-празнично и красиво, за да носи радост не само на нас, а и на околните. Необходимо условие е украсените обекти да са в община ЛЕВСКИ и да са видими за повече хора.


В конкурса могат да участват:
ПЪРВА КАТЕГОРИЯ – образователни институции
Подкатегория: училища
Подкатегория: детски градини
Деца и учители могат да украсят двора на училището/детската градина – дърво, ограда, витрини, прозорци. Могат да излязат и извън училището или детската градина и да направят по-красиво свое любимо местенце – беседка, парк, градинка, дърво или друго по избор.
ВТОРА КАТЕГОРИЯ: фирми и институции
В тази категория могат да се изявят търговски обекти, офиси за услуги, заведения, административни звена, читалища, клубове и др., като украсят витрини, прилежащи части или друго обществено място.
ТРЕТА КАТЕГОРИЯ – частни лица
В категорията се състезават граждани с външна украсата на собствените си домове или пространствата около тях – балкони, дворове, градини, междублокови пространства или алеите пред дома.
Условия за участие:
Задължително условие обектите да са в община Левски.
Направете празнична украса, снимайте я (до три снимки или един видеоклип) и ни изпратете материалите на адрес [email protected].
Ако желаете, може да публикувате заснетата украса във фейсбук страницата на Информационен център – Община Левски, като коментар на обявата.

Снимките/видеоматериалите трябва да са придружени от:
• Име и презиме на участника; за училище/детска градина/фирма се посочва името на училището/детската градина, за фирма име на собственика/ползвателя;
• адрес на украсения обект;
• данни за обратна връзка – телефон и/или имейл;
• по желание можете да добавите и своето послание за предстоящите празници.
Снимки и видеоклипове се приемат до 4 януари 2022 година. Комисия ще оцени и класира участниците. Основен критерий при оценяването ще е самата украса – детайли, идея, ефект и въздействие, а не качеството на снимките. Победителите ще бъдат обявени и наградени на 7 януари – Ивановден.
Община Левски и МКБППМН – Левски осигуряват награден фонд във всяка от категориите:
Първо място – 200 лв.
Второ място – 100 лв.
Трето място – 50 лв.

С участието в конкурса се съгласявате Община Левски да оповести публично имената на участниците и да публикува снимките и видеоматериалите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: