За десета година в Плевен се провежда благотворителната кампания „Мото Коледа“

23.11.2021 12:16

В Плевен за десета година се провежда благотворителната кампания „Мото Коледа“, съобщи Божана Костова от организаторите на инициативата.
Кутии за дарения са разположени вече на много места в Плевен, но и в градове на областта като Гулянци, Пордим, във Военно формирование 52090 в Долна митрополия и други.
Каузата и сега е да бъдат подпомогнати семействата на деца, които се нуждаят от лечение или рехабилитация. Около нея са се обединили мото клубове от Плевен – „Камикадзе рейсинг тийм“, „Огнени сенки“, „Пътни братя“, „Нощни вълци“, „АТВ клуб Плевен“ и много приятели. За изминалите години плевенските мотористи са успели да помогнат на около десет деца.
Дали ще има мото шествие на връх Коледа – 25 декември все още не може да се каже. То ще зависи от разпоредбите на здравните власти към този момент. Традиционно в предишни години шествието събираше над 300 рокери в Плевен.
Божана Костова призова плевенчани да се включат в кампанията като направят дарение, „за да станат част от сбъдването на една детска мечта“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: