Топлофикация Плевен публикува на сайта си наръчника за топлинно счетоводство

18.11.2021 15:01

“За улеснение и по-добра информираност на клиентите на Топлофикация Плевен, качихме на сайта наръчника „Пътеводител в доставките на топлинна енергия и топлинно счетоводство“. Всички клиенти имат достъп до него по всяко време и могат да го свалят на лично устройство.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.

Наръчникът е изготвен от група експерти от Асоциация на топлофикационните дружества в България и събира отговорите на най-често задаваните въпроси от потребителите на българските топлофикации.

Постоянно получаваме много въпроси каква е причината да се начислява топлинна енергия, отдадена от сградната инсталация. Някои клиенти вече заявиха, че след като са прочели наръчника , са разбрали защо се начисляват суми за топлинна енергия, отдадена от сградната инсталация. Определено наръчникът отговаря на много въпроси и клиентите го оценяват положително“ каза инж. Василев.

„Пътеводител в света на доставките на топлинна енергия и топлинно счетоводство“ бе пуснат в края на месец октомври и първоначално се разпространява на хартия на касите на българските топлофикации. Няколко дружества обявиха, че поради големия интерес към изданието, публикуват Пътеводителя на сайта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: