Теленор организира национален онлайн куиз, излъчен изцяло през 5G мрежата

17.11.2021 14:28

Днес стартира 5G Live: Игри на ума Национален онлайн куиз, организиран от Теленор България. Това е първият по рода си куиз, който ще се стриймва изцяло през 5G мрежата на Теленор. Участниците и зрителите на куиза ще могат да усетят някои от основните предимства на 5G мрежата като ултрабърз стрийминг и кристална видео картина.

Играта се състои от два етапа. Първи кръг ще изправи записалите се за участие в оспорвана битка за първите шест места. Трима от победителите ще спечелят награди и ще отнесат славата като победители в първия онлайн куиз „Игри на ума“. Тримата финалисти, които имат най-голям брой точки от шестимата, освен награда ще имат възможност да се съревновават и с многократния участник в различни по рода си викторини – Мартин Иванов. Набрал популярност като записва 18 поредни победи в предаването „Последният печели“, Мартин е също трикратен победител в „Минута е много“ през 2010 г. с тема „Бийтълс“, а през 2018 г. става шампион в куиза „Блиц гейм“.

“5G е технология достъпна за всеки, който иска да се възползва на максимална степен от технологиите и свързаността, която позволяват. Всички ние, които използваме например HBO GO, Zoom, Viber, или играем онлайн игри, вече можем да се докоснем до силата на технологията от пето поколение. Революцията на 5G се случва тук и сега, а за потребителя остава да се наслади на отлична връзка, там където се намира в момента”, каза Богдан Узелац, Главен търговски директор на Теленор България. “Теленор предлага 5G за всички без допълнително заплащане и единственото, което ни трябва, е 5G телефон”, допълни още той.

Заредената с динамика и много обрати онлайн игра на Теленор ще изследва възможностите, които открива пред нас 5G технологията. Кристално чиста картина и звук, без забавяне и ненадмината скорост, са част от предимствата, които носи 5G излъчването. Много изненади и награди очакват най-запалените фенове на куиз форматите у нас като най-добрите ще отнесат у дома iPhone 12 5G, Poco F3 5G и XIAOMI MI 11 Lite 5G.

Повече информация за състезанието, правилата за участие, както и линк за регистрация, можете да откриете на сайта на оператора.

 

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: