Betano регистрация дава шанс за залог на мача Будьо – ЦСКА

16.11.2021 16:15

След две разочароващи загуби срещи украинския Зоря ЦСКА е на път да се раздели с европейския футбол без да зарадва феновете си с някоя престижна победа. „Червените“ закриват ангажиментите си от Лигата на Конференциите с мач срещу Рома на Жозе Моуриньо. Това ни кара да мислим, че гостуването на Будьо/Глимпт остава единствения шанс за победа, макар и коефициентите, който ще бъдат на ваше разположение след като изпълните всички условия по Betano регистрация, показват норвежците в ролята на тотален фаворит.

Кошмарът на Моуриньо

При тегленето на жребия, норвежците бързо бяха отписвани. Странното име на отбора бе непозната за почти 100% от феновете у нас, а славата на норвежката футболна школа не ни впечатляваше изобщо. При гостуването си на „Васил Левски“, Будьо показа здрав футбол и дори бе на косъм да спечели мача, но главния съдия им отмени гол в последните минути. Въпреки явната атака от определени български журналисти, попадението не бе зачетено правилно, а Будьо не ни показа, че е много по-добър от родните „армейци“.

Е.. изненадата дойде в следващите два мача. Будьо успя да вземе 4 точки срещу Рома, като заби цели 8 попадения във вратата на „вълците“. Благодарение на тази доминация, норвежците имат цели двама нападатели в топ 3 голмайсторската листа в турнира Лига на Конференциите. Ола Солбакен и Ерик Ботхайм напълниха „кошницата“ на Руй Патрицио, с което пратиха своя тим на първа позиция в групата и само на една победа от класиране в следващата фаза. Определено не е изненадващо, че Betano счита Будьо за тотален фаворит в мача, а ножицата между коефициентите 1 и 2 е много по-сериозна, отколкото бе при първата среща между тези два тима.

В криза ли е ЦСКА

Стойчо Младенов често се оплаква от натоварения цикъл и липсата на футболисти. За да сме максимално честни, трябва да кажем, че вината е изцяло в тима. „Червените“ не разполагат с никаква ротация в средата на терена, а в отсъствието на Амос Юга съставът изглежда безпомощен. Карло Мухар стартира добре, но на моменти се вижда, че му е нужно още доста време, докато се впише в стила на ЦСКА. Тибо Вион и Жеферсон са добри в разиграването на топката, но значително издишат във физическо отношение. Тяхното място си е в края на защитата и оставаме изумени, защо шефовете на отбора не се подсилиха в средната част на терена. Яник Вилдсхут обира негативите в последните мачове. Този футболист има физиката и техниката да играе в ЦСКА, но показва изумително колебание във взимането на решения. В някой сегменти от мача срещу Зоря изглеждаше, че проблемът му е психически. И все пак, ние смятаме, че едно попадение ще отпуши самочувствието на нидерландецът и той ще покаже качествата, с които впечатляваше по английските терени.

Освен неубедителната игра, резултатите също започнаха да изнервят феновете. Момчетата на Стойчо Младенов спечелиха само 2 от последните си 6 мача. Две грешни стъпки в първенството пък ги изпратиха на цели 7 точки зад Лудогорец. Да, ЦСКА има да играе един мач по-малко, но пък преимуществото на разградчани срещу останалите отбори е плашещо, а шансовете им да изпуснат толкова много точки клонят към 0.

Лошата форма на ЦСКА логично им дава много висок коефициент за победа в гостуването срещу Будьо или поне това ни показва справка в коефициентите на Betano. Ако трябва да кажем нещо позитивно за червените, то ще е , че отборът определено не заслужаваше да загуби мачовете срещу Зоря. И в двата двубоя, нашият представител настояваше далеч повече за победата, но липсата на концентрация му попречи да вземе поне точка.

Прогноза за мача

Според нас, резултатите от мачове на Будьо срещу Рома и ЦСКА срещу Зоря не са релевантни тук е не могат да бъдат считани за база, върху която да поставим своя залог. Когато играеш срещу италиански гранд, ти имаш правото да се затвориш и да разчиташ на контраатакуващ футбол. Срещу ЦСКА, Будьо ще трябва да води играта. „Червените“ пък могат да играят по-затворено и едва ли ще допуснат толкова наивни грешки, каквито бяха тези срещу Зоря, където тимът нападаше далеч по-настървено през всичките 180 минути. Това ни кара да мислим, че ЦСКА има сили за завоюва хикс. Ако пък разполагате с Betano регистрация, може да заложите на този пазар при наистина страхотен коефициент. Единственото, което ни притеснява е физическото предимство на норвежците при статичните положения. ЦСКА удържа в първия мач, но ако смятате, че няма да го направи отново, може да потърсите малко по-сигурния залог за „под 2,5 гола в мача“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: