Найден Зеленогорски: Само заедно може да извършим промяната за по-добър живот в България

12.11.2021 12:24

„В политиката най-важното е да има лоялност към избирателите, почтеност към обществото и да си порядъчен, когато се харчат държавни пари. „Демократична България” е политическа сила, която доказа, че е упорита и последователна в постигането на своите цели. Ние не предаваме каузи, не се страхуваме открито да погледнем хората в очите и да отговорим на всеки неудобен въпрос. Познаваме проблемите в Плевен и региона и ще работим активно за тяхното решаване, защото всеки един от нас иска промяната да се случи днес, а не след 10 години. А това означава всички да са равни пред закона, българският бизнес да е спокоен и сигурен, за да може да инвестира и развива, децата ни да имат образование на световно ниво, а родителите ни да имат достойни старини. Вярваме и имаме самочувствието, че може да постигнем тази промяна чрез силния ни екип от доказани професионалисти, хора с морал и амбицията да работят за просперитета и добруването на хората от Плевенска област. Доказали сме, че можем да водим тежки битки и да носим отговорност. Нека всеки, който иска реална промяна в страната, да ни подкрепи с № 30 в бюлетината”, заяви на срещи с избиратели от Плевенския регион водачът на листата на „Демократична България” Найден Зеленогорски.

„Аз и моето семейство, ще гласуваме за „Демократична България” и Найден Зеленогорски. Ще гласуваме за хора, които познаваме, за хора, на които можеш да разчиташ, за хора, които са се доказали  и могат да свършат работа. Като народен представител, Зеленогорски винаги е лобирал за Плевен и е бил съпричастен с проблемите на нашия град”, каза кметът на гр. Плевен Георг Спартански, който присъства на срещите в лично качество.

„И този път призовавам гражданите да гласуват за кандидати, които са разумни, които са доказани и които ще свършат работата, за която ги пращаме в Народното събрание. Искаме такива народни представители, на които да вярваме, че могат и знаят как да решат проблемите и които да защитават интересите на Плевен и областта. Не искам да избирам депутати, които за времето на мандата си ще забравят пътя към Плевен и гражданите няма да запомнят дори имената им”, призова Спартански.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: