Георг Спартански: Неделният пазар за коли ще бъде затворен, ако продължава замърсяването и не се спазват изискванията за безопасност

11.11.2021 17:31

След всяко провеждане на т.нар. неделен „пазар на коли“ пред стадион „Плевен“ пространството остава засипано с големи количества отпадъци.
Всеки път служители на „Тибор“- Плевен, правят почистване на паркинга пред стадиона. Получаваме обаче и множество сигнали за изхвърлени големи количества отпадък и в тревните площи в съседство и върху пространството около Залата по борба.
За пореден път сме принудени да чистим сметища, които някои индивиди „сътворяват“.
Категоричен съм, че тази практика не може да продължава, нито ще бъде толерирана.


В тази връзка уведомявам търговците и посетителите на неделния пазар, че ако след 14.11., датата на поредното провеждане на пазара, състоянието на хигиената на площите продължи да бъде незадоволително, както и ако не се спазват антипандемичните мерки, наложени със заповед на Министъра на здравеопазването – дистанция между посетителите, еднопосочно движение и пр., ще издам заповед за преустановяването на неделния пазар.
Нека с поведението си да покажем, че не сме безотговорни към собственото си и здравето на околните, както и към чистотата на публичните пространства!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: