Трима пострадаха при пътен инцидент в Плевенско

10.11.2021 9:10

Трима пострадаха при пътен инцидент в Плевенско, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР.

Сигнал за произшествието е постъпил на 8 ноември 2021 година в 15.25 часа в РУ – Кнежа. На мястото на катастрофата на кръстовището, образувано от пресичането на път град Кнежа – град Червен бряг с път – село Лазарово – село Търнак, са изпратени полицейски служители. Извършен е оглед. Установено е, че лек автомобил „Мерцедес“, собственост и управляван от 76-годишен от град Несебър, не е спазил предписанието на пътен знак „Стоп“. Водачът не е пропуснал правилно движещ се по пътя с предимство лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 51-годишен от град Етрополе, добавиха от полицията.

В следствие на настъпилото ПТП двамата водачи са пострадали и са транспортирани от екип на ФСМП – Кнежа до ЦСМП – Плевен. Настанени са за лечение в болнично заведение. По първоначална информация няма опасност за живота им. Пострадала е и пътничка в „Мерцедес“-а – 71-годишна от град Бургас. Тя е настанена за лечение в Клиника по неврохирургия.

За изваждане на ранените от огънатите ламарини на автомобилите съдействие е оказано от служители от РСПБЗН – Кнежа. На двамата водачи са издадени талони за медицинско изследване. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: