Поредна сграда избра отново да се ползва от преимуществата на битова гореща вода

10.11.2021 13:43

В началото на месец ноември в поредна сграда етажна собственост в гр. Плевен бе възстановено битовото горещо водоснабдяване.
„Като резултат от кризата много граждани се убеждават, че битовата гореща вода е най-евтиният начин, който ни гарантира наличието на топла вода вкъщи. Бойлерите не са евтини, а за съжаление често се оказват и опасни. В наши дни единици си позволят да монтират соларни панели, които да им гарантират топла вода при слънчево време.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.
Техници от Топлофикация Плевен са монтирали безплатно водомери за топла вода с дистанционен отчет на желаещите в сградата етажна собственост.
„Всички водомери за топла вода в имотите на клиентите, които монтираме, са с дистанционен отчет. Устройствата позволяват отчитане на показанията за консумираната топла вода извън апартаментите чрез специален софтуер.“ каза инж. Йордан Василев.
Според законодателството до 2027 година всички европейци трябва да се оборудват с уреди за дялово разпределение, които да се отчитат дистанционно.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: