Стефан Бурджев: Държавата е огромен длъжник на нашия регион!

09.11.2021 10:38

„Плевен е страхотен град, който има много история и потенциал. В момента има голяма здравна криза и криза в образованието. Има голямо недоволство заради онлайн обучението и мерките, които се взимат и обявяват от днес за утре. Липсва добра инфраструктура, като дори изграждането на автомагистрала „Хемус“, трябва ни модерна индустриална зона с хубава логистика, свързана с магистралата и с всички други съпътстващи основни републикански артерии. Трябва да се изгради многофункционална спортна зала, която тръгна и се изгради до кота нула заради неглижирането на предното управление на ГЕРБ и нямаме ремонтиран и хубаво изграден спортен стадион. Имаме страшно много таланти – олимпиадата го доказа. Държавата е огромен длъжник на нашия регион, трябва да се развие зърнопроизводството и всички направления в селското стопанство“, така коментира проблемите и възможностите в региона на Плевен по БСТВ Стефан Бурджев – кандидат за депутат от „БСП за България“.
Кандидат-депутат от „БСП за България“ в 15 МИР Плевен коментира също казуса АЕЦ „Белене“ така: „Светна една огромна червена лампа, за която БСП се бори от референдума, който произведе, до ден днешен.“ Според него строежът на нова атомна е важен, защото ще подобри икономическия стандарт.
„Съпътстващите бизнеси биха потръгнали и благосъстоянието на региона значително би се подобрило. Има изключителна държавна нужда от втора ядрена централа, за да имаме енергийна сигурност и регулация в цените в момент на енергийна криза. На хората в Белене надеждната им почти е угаснала. Трябва да се устои на геополитическия натиск и на българския интерес. Ако след тежкия енергиен удар и проблемите, които произлизат от това, не ни накара да дадем старт на програмата, това би било безумие“, коментира още Стефан Бурджев.
По информация от https://bstv.bg
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: