Защо да изберем кандидатите на Възраждане Плевен?

09.11.2021 14:58

Преди около 2 години група от будни и отговорни плевенчани създадоха местната организация на Възраждане Плевен.
За този изминал период ние организирахме редица мероприятия и активности, ръководени от една основна цел – подобряване на живота на всички граждани в област Плевен. Ето някои от тях:


Ние влязохме в домовете на десетки възрастни хора в неравностойно положение и ги подпомогнахме с хранителни продукти и дрехи. Когато видяхме усмивките, топлите насълзени очи на тези самотни наши съграждани и надеждата за по-добри времена, продължихме да помагаме на все повече и повече хора в нужда. Искахме да им покажем, че макар и забравени от централната и местна власт, ние не им обърнахме гръб и бяхме до тях.
Участвахме и в издираването на изчезнали възрастни хора, когато всички институции не се отзоваха на сигналите на техните близки и те отново се чувстваха забравени.
С нас се свързаха стотици граждани и ни апелираха да внесем редица сигнали и предложения към Община Плевен и Областен Управител Плевен. Благодарение на тези си действия успяхме да подпомогнем разрешаването на десетки техни проблеми.


Със собствени усилия, средства и много желание успяхме да обазопасим и облагородим няколко площадки в междублокови пространства в гр. Плевен. За нас е много важно нашите деца да имат условия за игра и техните родители да се чувстват спокойни, докато играят. Децата са нашето бъдеще!
Като родолюбиви и отговорни Българи, ние поставихме стотици национални флагове в големи жилищни блокове в град Плевен. Направихме това, защото смятаме, че всеки от нас трябва да се гордее с родината си – България и да цени и почита нашата светиня – националният флаг.
Помнейки своята славна история, ние уважихме всеки значим празник чрез поднасяне на цветя и така отдадохме почит към хилядите Българи, които са дали живота си през годините, за да я има днес свободна и независима България.


За нас образованието на нашите деца е особено важно и затова раздадохме безвъзмедно хиляди учебници по Родинознание на деца в училища и читалища. Ние няма да спрем да просветляваме нашите деца и чрез този учебник на им разкажем за славната история на нашата родина България.
Всички тези действия извършихме с много труд, собствени средства и много желание. За разлика от останалите политически организации, които се активизираха само по време на предизборни кампании, ние извървахме тези мероприятия и активности непрекъснато. Ние сме независими и не правихме показни акции, за да се отчитаме пред нашите господари. Въпреки, че не сме нито парламентарно представени нито сме част от Общински съвет гр. Плевен, ние сме социално отговорни и затова правим и ще продължим да правим тези и още много други активности.


Местната организация на Възраждане Плевен е изпълнени с млади, интелигентни, еродирани, успешни, отговорни граждани. Всеки от нас е решил да остане в Плевен и региона и тук да създава и отглежда децата си. Това което ни събира е желанието да живеем в едно по-добро и подредено общество, с по-малко проблеми и главоболия за хората. И водени от своето мото „По делата ще ни познаете“ ще продължим да работим ежедневно в интерес на нашите съграждани.

Да живее България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: