Само онлайн от Теленор: Galaxy Watch4 на половин цена в комплект избрани Samsung смартфони

09.11.2021 15:12

Клиентите на Теленор могат да се поглезят с новата специална оферта на оператора. Всеки, който закупи някой от моделите Samsung Galaxy: S21, S21+, S21 Ultra, Z Fold3 или Z Flip3, може да добави към покупката си и часовник Galaxy Watch4 на половин цена. Моделът S20 FE може да бъде закупен със същата оферта само онлайн.


Невероятният Samsung Galaxy Watch4 е първият часовник, който измерва телесния състав, като така следи прогреса на своя притежател навсякъде и по всяко време. Часовникът измерва кръвното налягане, пулса и нивото на кислород в кръвта, като притежава и функция за цялостно проследяване на съня с откриване на хъркане. Устройството е и с най-новата Google операционна система Wear OS Powered by Samsung и поддържа Google Pay за още по-лесни плащания.

Офертата е валидна до 28 ноември и дава възможност за избор и съчетание между няколко от най-привлекателните устройства в екосистемата на Galaxy. На сайта на оператора и в магазинната мрежа всеки може да избере най-подходящите за своето ежедневие устройства и да получи подробна информация за офертата и промокодовете за отстъпка.

Пълна информация за това и други предложения е достъпна на www.telenor.bg или чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

#тагове:

НАЙ-НОВИ: