Проекти с регионално и национално значение са сред акцентите в програмата на „Продължаваме Промяната“ за Плевенска област

05.11.2021 13:56

Срещите с избирателите за пореден път потвърждават нашата убеденост в неизползвания потенциал на Плевенска област, категорични са кандидатите за народни представители от „Продължаваме Промяната“. Според тях, един от сериозните проекти, който би имал не само регионално, но и национално значение, е изграждането на модерна водноелектрическа централа край Никопол, с хидрокинетични турбини с мощност от 1800 мегавата. Екипът на „Продължаваме Промяната“ от плевенската листа е убеден, че трябва да се изготвят 3-D карти на Северна България и да се определят местата, на които могат да бъдат изградени геотермални мощности за добив на екологична и евтина топлоенергия за домакинствата, индустрията и селското стопанство.


Сред темите по време на разговорите в региона е възвръщането към традициите в производството на плодове и зеленчуци, на трайни насаждения. „Брандиране“ на българската медоносна пчела е едно от предложенията, дадено от пчелар с над 2000 кошера. Като регионални приоритети са заложени изграждането на индустриален парк и логистичен хъб в Плевен и на мост над река Дунав при Никопол. Активна работа с компаниите от Плевенска област за привличане на европейски и международни фондове за дялови инвестиции е друг акцент в регионалните приоритети. Сред тях е и въвеждането на контрол при процесите в общините с цел елиминиране на корупцията и подобряване на бизнес средата, което ще увеличи българските и чуждите инвестиции в Плевен и областта, и ще добави стотици нови и разнообразни работни места.
Кандидатите за народни представители от листата на „Продължаваме Промяната“ са категорични, че ще работят за заличаване на разделението Северна – Южна България. Те ще продължат срещите си на открито с избирателите, като на 6 ноември ще бъдат в Кнежа, на 8 ноември ще бъдат в Левски, на 9 ноември – в Червен бряг и на 10 ноември в Долни Дъбник. А на 7 ноември организират спортна неделя в парк „Кайлъка“, където всички плевенчани са поканени да бягат по алеите и да карат велосипед с кандидатите от листата.

„Продължаваме Промяната“ са под номер 25 в интегралната бюлетина
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: