Стефан Бурджев: Румен Радев и Илияна Йотова са необходими на България, за да продължим по европейския път на развитие

04.11.2021 9:57

„Две са основните цели пред БСП. Първата е чрез нашето последователно и аргументирано поведение и защитавайки спазването на законите да заемем едно от първите места на предстоящите парламентарни избори. Втората ни основна цел е свързана с визията ни за България – една социална, правова и добре поставена на картата на Европа, държава. Тази втора цел може да се постигне с избирането за президент на Румен Радев и за вицепрезидент на Илияна Йотова.  Те могат да бъдат преграда на задкулисието, феодализма, беззаконието и на погазването всички правила в България“. Това заяви на пресконференция Стефан Бурджев, втори в листата с кандидати за народни представители на Коалиция „БСП за България“ за 15-ти МИР – Плевен.

Бурджев подчерта, че „Илияна Йотова е брилянтен български политик. Тя е чист и неопетнен човек, който може да формулира политически послания и да предложи правилните решения за бъдещето на страната“.

„Румен Радев не направи компромис с това да бъде овладяна държавата и политико-олигархически кръгове да доминират в българската политика и обществен живот“, заяви кандидатът за депутат.

Той е категоричен, че Радев и Йотова са „необходими за България, за да продължим по европейския път на развитие, да имаме самочувствието за общност, за една нация, която да е част от голямото европейско семейство“.

Бурджев апелира всички избиратели да подкрепят кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова на 14 ноември.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: