Бизнесът и местната власт се срещат по повод предизвикателствата в ситуацията на COVID

03.11.2021 16:01

Среща между представители на плевенския бизнес и местната власт ще се проведе в петък, 5 ноември, от 11.00 часа в зала „Плевен” на Областната администрация. Инициативата е на Министерството на икономиката, а тема на дискусията са предизвикателствата пред българските компании в условията на COVID кризата и възможностите за сътрудничество и „изсветляване” на бизнес средата.

Фокус на срещата ще бъде инициативата „Община без корупция”, която Министерството на икономиката предприе преди няколко месеца. По време на събитието ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, както и финансовите инструменти, които ще бъдат предложени в новия програмен период на програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията” 2021-2027 и Иновационната стратегия за интелигентна специализация.
Областната администрация и Община Плевен отправят покана към представителите на плевенския бизнес за участие в срещата, което могат да потвърдят на е-mail: [email protected] и [email protected].

#тагове:

НАЙ-НОВИ: