Топлофикация Плевен – посланик на информационна кампания на Асоциация на топлофикациите

01.11.2021 12:56

„Радостен съм да обявя, че клиентския център на Топлофикация Плевен е едно от местата, в които ще се предоставят безплатно наръчниците за топлинна енергия, създадени от „Асоциация на топлофикационните дружества“ в партньорство с българския енергиен сектор.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.


„Пътеводител в света на доставките на топлинна енергия и топлинно счетоводство“ е дело на български енергийни експерти. Наръчникът е издаден от сдружение „Асоциация на топлофикационните дружества в България“.
Авторите са си поставили за цел да създадат кратък наръчник, в който на разбираем език отговарят на клиентски въпроси, свързани с техните права, задължения, начините на формиране на месечните сметки за парно, топла вода и други.
„КЕВР вече няколко пъти отправя препоръки до българските топлофикации за подпомагане на осведомеността на клиентите. Убеден съм, че наръчникът ще се окаже верен помощник в това начинание. Информацията е систематизирана в раздели и обяснена достъпно. “ каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.
„Пътеводител в света на доставките на топлинна енергия и топлинно счетоводство“ се разпространява в клиентските центрове на топлофикациите в страната.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: