Валери Лачовски, водач на листата на ГЕРБ – СДС – Плевен, на среща в Долни Дъбник: В бъдещ мандат ще работим за увеличаването на доходите

30.10.2021 13:00

„В годините само и единствено ГЕРБ показа, че може да носи отговорност и да се вслушва в мнението на обществото. В бъдещ мандат ще работим за увеличаването на доходите, привличане на млади хора и осигуряване на повече възможности за образование, работа и бизнес. Програмата ни е амбициозна, но напълно изпълнима. Минималната работна заплата трябва да стане 1000 лв. и средна – 2000 лв. Създаване на програма 60/40 за завършващите училище или университет, с която 60 000 младежи да започнат работа, а държавата да поеме 60% от осигурителния им доход за 1 г. Стартирането на бизнес да става бързо и изцяло електронно, като бъдат съкратени проверките на необходимите документи и 50% от регулаторните режими бъдат премахнати”, това каза на среща в Долни Дъбник Валери Лачовски, водач на листата на ГЕРБ – СДС – Плевен.


„Само ние, ГЕРБ – СДС, имаме силите да изведем страната от кризата. Какво имаме сега – продължаваща липса на реакция от страна на служебния кабинет на Румен Радев за намаляване на цената на тока, въпреки че ГЕРБ предложи решение преди повече от седмица, което не изисква работещ парламент или промяна на закони. Липса на одобрен План за възстановяване и устойчивост и пропусната възможност за получаване на 1.6 млрд. лева до края на годината. Рекордна инфлация, която изяжда приходите ни и пенсиите на възрастните хора”, категорична бе Десислава Трифонова, трета в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.


„България се нуждае от стабилно правителство след 14 ноември, за да може всички ние да живеем спокойно. Вярвам, че българският народ ще ни даде този шанс”, заяви Владимир Георгиев, домакин на срещата и част от листата та ГЕРБ – СДС в Плевен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: