Топлофикация Плевен с информационно-образователна кампания за личната хигиена

25.10.2021 13:28

Топлофикация Плевен обяви, че стартира информационно-образователна кампания по повод личната хигиена.

„В необичайния свят, в който живеем, считаме за наш дълг като голямо дружество в Плевен, да допринесем за добрата информираност на гражданите по повод опазването на здравето им! Като начало на информационно-образователната кампания и за да отбележим Световния ден за миенето на ръцете подарихме на две детски заведения хигиенни материали.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.
Инж.Василев сподели, че дарение е направено на два от клиентите на дружеството. Разбрахме, че става въпрос за детска ясла „Щастливо детство“ и детска градина „Кокиче“.
Вземайки предвид епидемиологичната обстановка и нуждата от създаване на навици у най-малките, информационно-образователната кампания за ползвата от личната хигиена ще се проведе от медицинския персонал в избраните ясла и детска градина.
„Топлофикация Плевен съвестно изпълнява своя социален ангажимент към плевенчани и се надяваме чрез информационно-образователната инициатива да убедим и най-малките в ползите и важността на личната хигиена!“ каза инж. Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: