Майя Ананиева е носител на международната награда „Най-добър арт педагог в света“

25.10.2021 12:12

Майя Ананиева, ръководител нап плевенската арт школа „Колорит“ е носител на международната награда „Най-добър арт педагог в света“ за 2021 година.

За мен е голяма чест и признание, че съм удостоена с това отличие, като най-добър арт педагог в света съм избрана от всички художествени училища по света,  участващи в международните конкурси на „CHARUMELA“ -Бангладеш, подчерта Ананиева.

Наградата е присъдена от Международен комитет на приятелството на “CHARUMELA”, който включва изявени художници от различни страни и континенти.

През 2021 година учениците  на Майя Ананиева от арт школа „Колорит“ спечелиха в международните конкурси на различни теми на „CHARUMELA“ 68 златни медала и награди  „Международна Златна чест“, 14 деца са в „ТОП10“ на световната класация за талантливи деца, 21 деца са удостоени с  Сертификат за международно признание.

„Поради пандемията, конкурсите се провеждат онлайн и се превърнаха в най-голямата арт платформа за детско и младежко творчество и в най-мащабния в света арт проект, който  има стотици хиляди участници от близо 50 страни по света. Споделям тази престижна награда с моите талантливи и вдъхновени ученици“, добави Майя Ананиева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: