Силно присъствие на дамите в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен

22.10.2021 7:25

Седем дами заемат ключови позиции в листата за народни представители на ГЕРБ – СДС в Плевен. Веднага след водача Валери Лачовски се нареждат Петя Митрашкова – учител, Десислава Трифонова – юрист, Адриана Ганева – юрист и д-р Марияна Лазарова – лекар. Макар и на по-следващи позиция са Ева Маркова – счетоводител, Велислава Величкова – юрист и Ива Христова – икономист. Всички те са експерти и професионалисти, реализирали се в своята област, с активна гражданска позиция и участие в обществения и политически живот.

С енергия и ентусиазъм отстояват своите позиции и защитават своите каузи. В същото време са нежни и грижовни, способни да преодолеят всяка криза, да подредят и най-големия хаос. Ето защо те са от изключително значение точно сега. Държавата се нуждае от спокойствие и хора, убедени в способностите си и действията, хора достойни и отговорни. Това са жените в ГЕРБ – СДС – Плевен.

Така Валери Лачовски, водач на листата на ГЕРБ – СДД – Плевен представи дамите – кандидати за народни представители на среща в Плевен, организирана от областната структура на Жени ГЕРБ в областния град.

„Време е да сложим край на разделението. Време е за диалог и смирение. Кризите се редят една след друга, но заедно можем да ги преодолеем. Разрушаването на политическия диалог и липсата на политическото пространство, в което партиите да намерят допирни точки помежду си, се превръща в основно предизвикателство пред българското общество. Ние от ГЕРБ- СДС  сме готови да загърбим тяснопартийните интереси, да водим конструктивен диалог със своите опоненти и да използваме целия експертен и политически потенциал, който имаме, за да помогнем за по-бързото възстановяване на страната.”, заяви пред присъстващите Десислава Трифонова, трета в листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

„Ангажираме се да утвърдим образованието като стратегически, национален и основен бюджетен приоритет. Вярвам, че можем да живеем в хармонично и проспериращо общество, само ако заложим трайно на образованието. Убедена съм, че можем да имаме ускорено социално-историческо развитие, само ако то е базирано на образованието, науката, иновации и технологиите.”, категорична бе Петя Митрашкова, втора в листата на ГЕРБ – СДС – Плевен.

„Можем и трябва да подобрим качеството на медицинските услуги. Да се погрижим за жителите на малки и отдалечени населени места, в които няма медицинска помощ с по-добре организирана спешна помощ и мобилни екипи”, смята д-р Марияна Лазарова, пета в листата, представител на коалиционния партньор – СДС.

„За всички нас е кауза привличането на нови инвеститори и обособяване на индустриална зона, с цел стабилизиране и развитие на икономиката в гр. Плевен и областта. Ние вече работим за това. Само така можем да задържим младите хора в Плевен”, каза в заключение Адриана Ганева, четвърта в листата на ГЕРБ – СДС – Плевен.

Към дамите бе отправен музикален комплимент от Николай Михайлов, по идея на Диана Данова, член на НИС Жени ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: