НАП – Плевен обявява повторен търг за имот

19.10.2021 9:22

Повторен търг с тайно наддаване, на 75% от първоначално обявената цена ще се проведев сградата на плевенския офис на НАП. Той е за недвижим имот, представляващ земя и етаж от сграда.

За продан се предлагат земя 250/5398 идеални частиот новообразуван УПИ, находящ се в Плевен с площ 5398 кв.м., захранена с ток и вода; с централнаканализация и заедно с целия четвърти, самостоятелен етаж от административна сграда № 16, със застроена площ 991 кв.м.; масивна – стоманобетон, с покрив плосък с топло и хидро-изолация, след ремонт; с противопожарно стълбище; два товарни асансьора; състоящ се от коридор, две зали за шиене, гладачно, кроялно, два офиса; две съблекални, стая за почивка, кухненски бокс, склад и две тоалетни с придверие към тях; врати към складовете – противопожарни; има противопожарна и вентилационна инсталация; климатизирана с калорифери и климатици за охлаждане; подове – от теракот; дограма – алуминиева и стъклопакети; с топлоизолация по вътрешната страна на фасадните стени.

Начална цена за търга е 187  500.00 лв. Огледът на вещите ще се извършва всеки присъствен ден от 01.11.2021г. до 05.11.2021г., от 10.00 ч. до 16.00 ч., на адрес: гр. Плевен, ул. „Георги Кочев“ № 88. Предложенията за участие в търга се подават в сградата на НАП, офис Плевен.

За контакти: Маргарита Василева, телефон: (064) 898423, ел. адрес:[email protected]

Търгът е насрочен за 11 ноември от 10:30 ч.

Условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на Офис Плевен при ТД на НАП Велико Търново и на страницата на НАП в ИНТЕРНЕТ на адрес: www.nap.bg.

С приходите от провежданите търгове на движими и недвижими вещи, се покриват частично или напълно публични задължения на собствениците им. До тази крайна мярка се стига, след като са изчерпани всички способи, които Агенцията има, за да събере дължими суми- изпращани са съобщения и са провеждани срещи със задължените лица, подчертават от пресцентъра на НАП.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: