„Демократична България“: Най-важната инвестиция за нас е инвестицията в човека

19.10.2021 9:14

С водосвет в храм „Свети Николай“ Коалиция „Демократична България – Обединение“ откри в Плевен предизборната си кампания за парламентарните избори на 14 ноември. След това кандидатите за народни представители от листата с водач Найден Зеленогорски поднесоха цетя пред паметния знак, посветен на Независимостта на България.

„Ще положим максимални усилия да се срещнем с максимален брой избиратели, да отговорим на максимален брой въпроси въпреки усложената обстановка заради COVID-19“, коментира Найден Зеленогорски. Той добави, че листата на Коалицията е позната, има само едно ново попълнение в лицето на финансиста Мартин Заимов, бивш подуправител на БНБ, свързан с Плевен и по линията на осъществяване на много важни за града ни проекти. Неговият прадядо Стоян Заимов е създал Военноисторическите музеи в Плевен.

„Нашият екип ще работи за това да направи Плевен и областта по-привлекателни за живеене и за привличане на инвеститори“, каза още водачът на листата. „Най-важната инвестиция за нас е инвестицията в човека – в образованието, в културата, в здравето, защото без хората ние нямаме нищо. Нашият красив град заслужава по-добро бъдеще“, подчерта Зеленогорски. Според него в бъдещото правителство „Демократична България“ ще е гръбнакът и ще има силна определяща роля.

„Демократична България“ ще направи решителните реформи, които ще доведат до положителна промяна – истинска модернизация на цялостната държавна система, на администрацията, в съдебната система, увеличаване на БВП и повече чужди инвестиции. Сигурен съм, че ще увеличим своя резултат на тези избори“, заяви Тодор Еленков, който е втори в листата.

„1997 г. за първи път повярвах на потенциала на България, сега е вторият. За втори път ми се случва да видя българите истински свободни – много хора с най-различни възгледи са склонни да мислят, да си задават въпроси, а не да чакат отговори от някой друг. Истински съм обнадежден за България“, каза Мартин Заимов.

Д-р Николай Милев подчерта, че обнадежден за един добър резултат на Коалицията, както и „за бъдещето на България, за да стане тя силна европейска държава“.

„Демократична България – Обединение“ се явява слиста от 15 кандидати за народни представители в 15-ти МИР – Плевен.  Номерът в интенгралната бюлетина е 30.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: