Найден Зеленогорски регистрира листата на „Демократична България“ в 15 МИР Плевен

13.10.2021 8:01

Водачът на листата на „Демократична България“ в 15 МИР Плевен Найден Зеленогорски регистрира коалицията за участие в парламентарните избори на 14 ноемри.


Втори в листата е лидерът на ДСБ в Плевен Тодор Еленков, а трета Албена Симеонова – председател на партията „Зелено движение“. Сред кандидатите за народни представители са още Генади Гешев, д-р Николай Милев и общинският съветник Петко Петков от Червен бряг, Николай Любенов и Георги Караджов – бивш кмет на община Левски, Лора Герасимова и Елена Петрова, кметицата на Бохот Бойка Пъшева и кметът на Гривица Петър Георгиев, докторантът в Софийски университет Антон Начев. В листата на „Демократична България“ в 15 МИР Плевен е и финансистът и бивш подуправител на БНБ Мартин Заимов, помагал за реализирането на много проекти в Плевен. Листата, според водача Зеленогорски, е балансирана – има нови хора, млади специалисти, експерти.
„Ще водим активна и толерантна кампания като ще се борим за повече от един мандат. Инвестициите в човека е основният акцент в нашата програма – в неговото, здраве, образование, култура и възпитание. Ще подкрепим хората с предприемачески умения, усилия и ангажираност за просперитета на област Плевен. Други акценти в програмата на „Демократична България“ са силна местна власт и финансова децентрализация на общините. Плевен е регион със силен образователен и културен потенциал и ние искаме да го подкрепим.“, заяви водачът на листата на „Демократична България“ в 15 МИР Плевен Найден Зеленогорски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: