Коалиция „БСП за България“ регистрира днес листата си за 15 МИР Плевен за предстоящите парламентарти избори

12.10.2021 13:02

Коалиция „БСП за Бълария“ регистрира днес листата си за 15 МИР Плевен за предстоящите парламентарти избори. Документите в РИК подаде водачът на листата проф. Румен Гечев, в присъствието на лидера на ПП АБВ Румен Петков и кандидати за народни представители от Плевен и Плевенска област.


„През последните месеци БСП и нашите политически партньори в Парламента се държахме диалогично и професионално, като направихме всичко възможно за сформирането на правителство. За съжаление, някои от нашите бивши колеги в Народното събрание очевидно не бяха узрели за такова решение. Затова ние сега ще се опитаме отново да убедим избирателите от 15 МИР Плевен, че коалицията, която представляваме, има готова програма за решаване проблемите на България – краткосрочни и дългосрочни.“, коментира след регистрацията на листата проф. Гечев. И още:“ Оставаме с подадна ръка към тези, които ще бъдат избрани от българския народ, и ще направим всичко възможно за сформиране на правителство, което да започне най-сетне да решава тежките проблеми на България – не само в енергетиката, но и в цялата икономика.“
Като неотложни мерки проф. Гечев посочи провеждане на отлаганите реформи и реализация на дълго отлагани проекти: намаляване на ДДС върху енергоносителите, в това число и върху електричеството, намаляване на ДДС за основните хранителни продукти, и най-важното – завършване на проекта АЕЦ „Белене“.

Ето и листата на Коалиция „БСП за България“ за 15 МИР Плевен:

  1. Проф. Румен Василев Гечев
  2. Стефан Иванов Бурджев
  3. Доц. д-р Георги Николов Кючуков
  4. Илиян Славейков Йончев
  5. Ева Маринова – Найденова
  6. Биляна Велева – Грънчарова
  7. Мирослава Василева Бенчева
  8. Бисер Георгиев Атанасов
  9. Бисер Кирилов Борисов
  10. Асен Стефанов Данчев
  11. Владислав Владиславов Крамолински
  12. Данаил Милков Предов
  13. Цветелина Васева Вълкова
  14. Цветан Венциславов Петков
  15. Данаил Борисов Стойчев
  16. Ивайло Милков Матеев
  17. Аня Стефанова Михова
#тагове:

НАЙ-НОВИ: