Коалицията „ГЕРБ – СДС“ регистрира днес листата за народни представители от 15 МИР Плевен в РИК

12.10.2021 12:20

Коалицията „ГЕРБ – СДС“ регистрира днес листата за народни представители от 15 МИР Плевен в РИК. Водач на листата е областният координатор на ПП ГЕРБ за област Плевен Валери Лачовски.


Много нови лица, млади хора, експерти – така определи състава на листата водачът й Валери Лачовски. „Най-важното е да имаме експерти в Народното събрание, които да работят за Плевен и Плевенска област“, коментира още Лачовски пред журналисти. Той очерта и основните проблеми пред България и регионите – здравната и икономическата криза, несигурният Парламент и разклатената държава.


„Първото нещо, което трябва да направим, е да сформираме правителство, всички партии да започнат да водят диалог помежду си, за да можем да излезем от икономическата криза, което ще бъде и в полза на плевенчани и Плевенска област.“, коментира Валери Лачовски.
Очакванията на водача на листата са за положителна кампания, в която всеки да представи експертите, с които ще представлява всяка област в Парламента, и идеите, които имат те за развитието на България.
На президентските избори коалицията „ГЕРБ – СДС“ ще подкрепи президентската двойка – проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева, защото в тяхно лице България ще има своето адекватно представителство в Европа и света.

Ето и цялата листа на Коалиция ГЕРБ – СДС – Плевен

  1. Валери Пламенов Лачовски.
  2. Петя Веселинова Митрашкова
  3. Десислава Цветанчова Трифонова
  4. Адриана Валентинова Ганева
  5. д-р Мариана Петрова Лазарова – Иванова
  6. д-р Иван Цветанов Малкодански
  7. Атанас Кръстев Върбанов
  8. Дочко Димитров Дочев
  9. Ивайло Петров Минков
  10. доц. д-р Цветан Христофоров Луканов
  11. Ангел Тодоров Цанков
  12. Владимир Ивов Георгиев
  13. Ева Светославова Маркова
  14. Велислава Тончева Величкова – Христова
  15. Ива Венциславова Христова
  16. Иван Йорданов Койнарски
  17. Богдан Василев Михайлов
  18. Страцимир Миладинов Стоев

 

 

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: