Къщи горяха тази нощ в три села от област Плевен

28.09.2021 10:20

Къщи горяха при пожари в три плевенски села, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Рано тази сутрин пожар е изпепелил домашно имущество и покривна конструкция в къща в село Вълчитрън. На 28 септември в 01:22 часа в РС ПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за пожар в частен имот на улица „Васил Априлов”. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са покривна конструкция 50 кв.м., фреза; моторен трион, дърва за огрев-5 куб.м; домашно имущество. Пострадали хора няма.
Тази нощ в 00:46 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за горяща къща в село Горник. Унищожени са покривна конструкция 120 кв.м., домашно обзавеждане и имущество. Причините за произшествието са в процес на установяване. За изясняване на обстоятелствата около инцидента работата продължават служители от РУ Червен бряг и експерт от РСПБЗН – Червен бряг.
Другият сигнал за пожар е подаден в 00:47 часа е съобщено за пожар в къща в село Бреница. Изгорели са покривна конструкция 100 кв.м., мебели, домашно имущество и техника. Опушени са стените на 90 кв.метра. Пострадали хора няма. Пламъците са потушени от служители на РСПБЗН – Кнежа. Причините за инцидента са в процес на установяване. В светлата част на денонощието ще бъдат извършени огледи. Разследването е поето от служители на РУ Кнежа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: