ОУ „Максим Горки“ – Левски проведе конкурс за рисунки и беседа с полицаи за пътната безопасност

23.09.2021 14:26

„Лесно е да спасиш живот! Просто спазвай правилата!“ – това е посланието на кампанията на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL. Целта е да намали до нула поне за един ден броя на загиналите при пътно-транспортни произшествия.

Основно училище „Максим Горки” – Левски по традиция проведе конкурс за рисунки и стикери на тема „Лесно е да спасиш живот”.  Участваха ученици от първи до шести клас, съобщиха от учебното заведение.

Със съдействието на служители на РУ – Левски инспектор Георгиев, инспектор Станев и инспектор Ралчев беше проведена беседа по темата с ученици от първи до четвърти клас. Децата с лекота отговаряха на въпросите им, разпознаваха пътните знаци и участваха в игри свързани с безопасността на движението.

Специалното присъствие на Ваня Дочева, председател на МКБППМН към Общината, подпомогна комисията за оценяване на детските рисунки. С нейна подкрепа и любезно съдействие бяха осигурени и връчени награди за начална и прогимназиална степен.

Да не забравяме, че заедно можем повече! Всеки ден живот е наша отговорност! Учебната година започна! Да бъдем здрави, добри и съпричастни!

Снимки: ОУ  „Максим Горки“ – Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: