117 първолачета днес прекрачиха училищния праг в община Левски

15.09.2021 14:45

117 първолачета днес прекрачиха училищния праг в община Левски. За това информират от Пресцентъра на Общината.

Първият звънец удари за 48 първокласници  в СУ „Крум Попов” в град Левски , за осмокласниците и бъдещите абитуриенти за радост на ученици, родители и учители.

С тържествено издигане на училищното знаме, празнична програма с песни и стихове от първокласниците и техните каки и батковци, с празнични приветствия и пожелания за здрава и успешна нова учебна година, започна първият учебен ден за общо 545 ученици в училището.

Кметът на община Левски – Любка Александрова поздрави всички за прекрасното настроение, с което се изпълва училищния двор, за нагласата и желанието да се учи, защото тя е в основата на всеки успех и след здравето, гаранция за добър живот.

Директорът на СУ „Крум Попов”, Валентина Дженева приветства с добре дошли всички и пожела новата учебна година да е здрава, успешна, ползотворна и присъствена, с подкрепата, както и досега  на родителите.

По традиция и в ОУ „Максим Горки” в град Левски първият учебен ден е празник с песни, стихове и танци. Специален поздрав за старта на новата учебна година отправи зам.-кмета на общината инж.Кольо Домеников. Директорът на училището, Даниела Георгиева удари първият училищен звънец и ученици и учители с радост поеха към класните стаи.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: